HTML

2011.03.30. 16:29 Benzintyúk

Jó sokat írtam eddig:)

Szép napot!

Elsősorban magamnak, hiszen senki nem olvassa a blogom, de lehet,hogy nem is ez a lényeg.Izgalmas dolgok most sem történnek...Csak uncsi, hétköznapi események. Leányom (aki másfél éves), napok óta sz.rul alszik, többször felébred, ma egész nap vonyított, de szó szerint. Nem hiszti, hanem valami más, arra tudok gondolni, hogy a foga, hiszen a rossz éjszakákat is az okozza. Bár ma a pelenkában is történt furcsaság, de remélem, nem lesz folytatása.

Ma reggel is hányingerem volt. Tegnap egész nap. Ha holnap is lesz, veszek tesztet. De nem akarok idén szülni megint, nem babrálhat ki velem így a sors-- most nem akarunk még másikat... Nem vagyok abortusz ellenes, de könnyen beszél, aki nincs és még nem volt abban a helyzetben. Ha baba van, el kellene vetetni, hiszen nem tudjuk vállalni most... és nem is vágyom a szülés élményére decemberben..:S. Szeretnénk majd tesót, de nem most még. Viszont. Ha elvetetem, 1 nem kevés pénz--bár még kevesebb, mint a gyermek:), de ez nem térül meg:)- 2. mi van, ha emiatt nem lehet megint babám? 3. Tudom, hogy s mint zajlik az abortusz, pláne a bébi szemszögéből, az pedig borzasztó.

na mindegy, ezen majd akkor gondolkodom, ha aktuális lesz:)

Kaptunk levelet magánnyugdíjpénztártól, ha minden igaz, emberem visszakap 22eFt-ot:))

Soha jobbkor...bár ki tudja, mikorra küldik, de akkor is jól fog jönni:) pláne, hogy várom az enyémet is, hátha nekem is lesz legalább ennyi:) Végre egy jó hír a szarságok után..:S

Megyek, csinálom dolgom, van elég.

Bye.

G.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://benzintyukblog.blog.hu/api/trackback/id/tr912785544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása